torsdag 4 oktober 2012

Unik återvinningskonst





En upp- och nervänd lampskärmsstomme funkar som stomme till denna sirliga takkrona. En glasljushållare i mitten till värmeljuset och glasägg och en liten prinsesskrona i silver runt glasljushållaren som dekoration. Som upphängning funkar kedjor till en blomampel alldeles utmärkt.




Här har takkronan fått en spikbandsring som stomme. Från denna hänger många olika saker. Saker som man kanske inte visste att man hade. Man hittar dem i en låda på vinden eller så. Souvenirer från en resa, vackra kakverktyg, bokmärken (plastlamineras så håller de bättre), ett ensamt örhänge mm mm.... här sätter bara fantasin gränserna...






Björknäver, som blev över efter det att veden plockats in i vedförrådet, limmade vi ihop till en tja ..... gran..... eller en sockertopp. Eller kanske det mer liknar en spettkaka? Det får nog bli en spettkaka!






Denna trädgårdsinstallationen hamnade i en trädgård på Österlen. Den består av en betongfot med ett armeringsjärn som dekorerats med allehanda ting. Bl a en gammal urtavla och i toppen en flaggstångsknopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar