Kurser och annat skoj


Skapa inför våren


Gör ditt eget vårarrangemang. Det kan vara något att hänga på dörren eller att ha på påskbordet. Allt material finns att tillgå: Lökväxter, björkris, mossa, korgar och kransar, ägg och fjädrar, floristmaterial och massor med loppisfynd. Vi passar på att ha kursen strax före påsk.


Pimpa Ute och InneHär är det fritt fram för fantasin.


Vi pimpar på många olika sätt. En takkrona som kan hänga på toaletten eller i äppelträdet. Ett tittskåp att hänga på väggen eller ställa på planteringsbordet i växthuset. En dekoration på armeringsjärn att sticka ner i grönsakslandet eller i krukan på balkongen. En krans att hänga på ytterdörren. 


Vi har massor med pryttlar och pinaler på TiDLöSA som passar alldeles utmärkt att använda för att Pimpa Ute och Inne.

Pimpa din trädgård och balkong


Trädgården och balkongen mår bra av att få ett lyft. 

Det kan vara något att hänga i äppelträdet.... eller att sticka ner i trädgårdslandet... eller i krukan... eller hänga på väggen.... 

Oj vad många ställen det finns utomhus som behöver pimpas!
Prova på betong


"Prova-på-betong-dagar"
- du får lära dig grunderna till betonggjutning och behöver inga förkunskaper. Vi gjuter både stort och smått - för inne och för ute.

Skapa i Advent


Gör ditt eget adventsarrangemang. Det kan vara en krans att hänga på dörren eller ett bordsarrangemang till adventsdukningen. Allt material finns att tillgå: Växter och grenar tex suckulenter, murgröna, hyacinter och ormhassel, olika sorters mossa, korgar och kransar, floristmaterial och massor med loppisfynd.
Är du intresserad?

Kontakta Inger 0733-24 34 56 eller Helena 0702-18 41 93 


2 kommentarer:

  1. En sådan fin blog ni har och så kreativa ni är. Det var rätt pris vi betalade för tennsnapsglasen. Vi, som trodde det var ett fynd, men snygga är de. Vi kommer tillbaka.

    SvaraRadera